KOLEGE, PRIJATELJI I DRUGOVI, A NE „TELEVIZDŽIJE“

Iniciran mejlovima koji kruže po RTS-u, a u kojima se pominju samo pojedinci koji sporazumno raskidaju radni odnos u RTS-u, i kojima se menadžment zahvaljuje na saradnji, Sindikat RTS „Nezavisnost“ oseća obavezu da se obrati svima koji će se pronaći u naslovu ovog saopštenja.

Program sporazumnog raskida radnog odnosa između pojedinih zaposlenih i poslodavca privodi se polako kraju. Mnoge naše kolege pronašle su svoj interes u ovom načinu napuštanja RTS-a, takoreći svoje druge kuće.

U ovom trenutku postavlja se pitanje da li smo im se, kao i mogima koji su odlazili, adekvatno odužili. Nekim „televizdžijama“ sigurno,  ako se stvar posmatra materijalno, kroz novac koji se prilikom odlaska dobija, ali ogromnoj većini ne, ukoliko zanemarimo novac, a situaciju posmatramo iz ugla „malog“ čoveka.

Svaka čast koleginici na 14 godina provedenih u RTS-u, ali iz naše kuće odlaze i Snežana, i Radovan, i Radiša, i Milica, i Nena, i Mića i još mnogi drugi sa po 30, 35, 40 godina radnog staža, samo u RTS-u.

Neki će reći „ali uzeli su novac“.

I neka su, jer je, na žalost, to jedino što, u ovom trenutku, RTS pruža.

Za Sindikat RTS „Nezavisnost“ svi Vi ste naše drage kolege, prijatelji i drugovi, a ne neke tamo „televizdžije“. Vaše prisustvo, zalaganje i doprinos su nemerljivi u borbi za ono što RTS treba da predstavlja.

                                                              HVALA VAM SVIMA!

                                                      VAŠ SINDIKAT NEZAVISNOST

You may also like...